top of page

zat 4 mei | Antwerpen

THE ELEMENTS

Cantilene

Banner met data en locatie.png

Tijd en locatie

4 mei 15.30 & 19.30

Pius X, Groenenborgerlaan 214, 2610 Antwerpen, België

Over het concert

Cantilene o.l.v. Luc Anthonis 

Nog nagenietend van de jubileumconcerten, begon Cantilene te repeteren aan een nieuw repertoire. Tijdens deze repetities werd een muzikale route uitgestippeld, die ons langs de meest uiteenlopende plaatsen brengt. In ‘The Elements’ passeren we namelijk niet enkel langs de sterren en de maan, zoals in Ad Astra en Lunar Lullaby, maar ook langs The Sun. We zoeken eveneens de duisternis op in Die Donker, dat op de jubileumconcerten al voor een kippenvelmoment zorgde. Het werk Elements van Katerina Gimon vormt de rode draad bij onze tocht langs de vier elementen, waarbij rustige liederen afgewisseld worden met energieke nummers.

De concerten zullen gedirigeerd worden door Luc Anthonis, Ebert Rens zorgt voor de pianobegeleiding. Voor de enscenering konden we rekenen op de vakkundige begeleiding van Jasmien Gys. Lieze Denckens zorgt ervoor dat alle muzikale momenten aaneengeschakeld worden tot een groter verhaal, en Wieland Spinnox voorzag haar verhaal van prachtige illustraties.

De concerten vinden plaats in de Pius X-kerk in Wilrijk (Groenenborgerlaan 214, 2610 Wilrijk) op zaterdag 4 mei om 15u30 en om 19u30. De deuren openen een half uur voor de start van het concert.

VVK: € 12 (-26 jaar); € 15 (volwassenen)

ADK: € 15 (-26 jaar); € 18 (volwassenen)

Reserveren kan via c-koren.be of op 0499 33 15 14 (telefonisch t.e.m. dinsdag 30/4)

bottom of page