Trooper Doe je online aankopen via Trooper en steun de C-Koren zonder dat het jou iets kost.

Om de activiteiten van de C-Koren te ondersteunen, hebben we als korenfamilie de beslissing genomen om samen te werken met Trooper.

Vandaag zijn webshops helemaal ingeburgerd. Maar wist je dat je door aan te kopen bij een webshop, dankzij Trooper, ook de C-Koren financieel kan steunen zonder dat het je iets extra kost?

Trooper heeft met veel webshops (meer dan 100 gaande van Coolblue naar Bol. com of Center Parks en noem maar op) immers een overeenkomst afgesloten waar, voor elke aankoop, een percentage of vastgelegd bedrag terugstroomt naar je favoriete vereniging!

Alle leden en sympathisanten, maar ook familie en vrienden, kunnen zo hun steentje bijdragen. Zo krijgen de C-Koren extra financiële middelen.

Hoe werkt het? Klik hier voor een demo

1) Je gaat naar de Trooperpagina van de C-Koren Tip: installeer meteen de Trooperbot (zie hieronder)
2) Je gaat op zoek naar je favoriete shop.
3) Je klikt op je gewenste shop. De 1ste keer kan je je naam en e-mailadres ingeven, als je wil laten weten dat je ons steunt.
4) Je wordt automatisch doorverwezen naar de shop en je doet gewoon je aankoop en betaling.

Je zal vervolgens een mail ontvangen waarin Trooper laat weten welk bedrag naar de C-Koren gaat.

Om het leven nog eenvoudiger te maken, kan je ook de "Trooperbot" installeren in je webbrowser (zie https://www.trooper.be/trooperbot, momenteel voor Google Chrome en Firefox, binnenkort voor Safari).

 

Dit hulpprogramma zal je, bij bezoek aan een website, meteen vertellen dat je Trooper kan activeren door een klik op de knop, zonder langs de Trooperpagina zelf te moeten passeren.
Als je al een andere vereniging steunt met Trooper, kan je in de Trooperbot vanaf nu ook kiezen voor de C-Koren ;-)

Voor alle duidelijkheid: de C-Koren krijgen alleen het gespaarde bedrag (en eventueel je e-mailadres, indien opgegeven) en de webshop te zien. Er wordt niets verteld over je aankopen zelf!

We zullen elk jaar bepalen naar waar het gespaarde bedrag gaat. We starten met het Koorkamp, maar het kan in de toekomst evengoed een groter project zijn dat één van de koren wil organiseren of gewoon een goed doel dat we als C-Koren willen steunen.

Tot slot nog dit: Wij verwachten niet dat iedereen zijn aankoopgedrag nu gaat aanpassen. Als je normaal bij de lokale middenstand koopt, moet je dat vooral blijven doen. Maar als je iets online koopt, kan je evengoed even langs onze Trooperpagina passeren om ons te steunen. Nogmaals: Het kost jou niks.

Eventuele vragen kan je altijd stellen aan Stefan Becuwe ().

Login Form