top of page

Maak kennis met onze begeleiders!

Sofie Becuwe

Sofie Becuwe werd geboren op 9 februari 2001. Al van jongsaf heeft ze de muziekmicrobe te pakken. Op vijfjarige leeftijd begon ze te zingen bij de Lambertijntjes. Even later startte ze ook haar muzikale opleiding aan de Academie van Ekeren. In 2013 behaalde ze haar diploma notenleer en in 2019 behaalde ze daar haar hogere graad piano bij Inge Verheyen. Daarnaast heeft ze ook nog begeleidingspraktijk gevolgd bij Hendrik Deneir aan dezelfde academie. Ze probeert ook graag andere instrumenten uit zoals cajon, djembe, ukelele en gitaar.


In 2019 begon Sofie in Leuven aan de opleiding burgerlijk ingenieur-architect.

Na de Lambertijntjes, Lambertijnen en Carmina zingt Sofie nu bij Cantilene.

Sinds september 2018 is ze pianiste bij de Lambertijntjes

sofie_becuwe.jpg

Govaart Haché

Govaart, contratenor en pianist. Vol liefde voor muziek, winterzwemmen in de vrije natuur, eenvoud, vrienden, familie, gezelligheid, lekker eten, klein geluk…

Govaart Haché (1984, Schoten) vangt zijn muziekstudies aan in de muziekacademie van Ekeren, Antwerpen. Aan het Lemmensinstituut te Leuven wordt hij gediplomeerd pianist bij Alan Weiss en Johan Lybeert. Hij behaalt tevens zijn diploma zang met Lieve Jansen en Godfried Van de Vyvere als vocale inspiratiebronnen. Dankzij de logopediste Livia Cuypers komt hij in contact met de methode van Lichtenberg.

 

Hij volgt zanglessen bij Tom Krause in Salzburg aan de Sommerakademie. Deze zanglessen blijken enorm waardevol. Jard Van Nes, Alberto Terdoest en Gary Jankowsky geven Govaart zangvleugels. Ann Rodiger geeft Govaart een kijk in de wereld van Alexandertechniek en zorgt voor de ultieme samensmelting van de technische en holistische benaderingen tijdens studeren en beleven van muziek.

 

Govaart geeft graag les. Hij geeft zangles in de academies van Borgerhout en Berchem. Sinds kort coacht hij in Berchem een frisse operaklas. De academie van Ekeren rekent op zijn begeleidingstalent.

Hij zingt freelance als solist en korist. Capilla Flamenca, Pluto Ensemble, Bachplus, Currende, Vocem Flentium, Ex tempore, B’Rock, The Antwerp Baroque Orchestra, Oltremontano Antwerpen, Choeur de Chambre de Namur… bieden hem intense, muzikale momenten.

De combinatie pianist-zanger maakt van hem een gegeerd liedbegeleider. Verschillende koren kunnen rekenen op zijn flexibele muzikaliteit.

 

Zowel in het leven als in muziek gaat Govaart steeds op zoek naar mensen en gebeurtenissen die hem tijdens nieuwe uitdagingen inspireren. Zijn man, Tom Johnson, is violist en koordirigent. De blending van hun verschillende talenten resulteert in waardevolle, mooie momenten.

govaart.jpg

Miet Hegge

Miet Hegge begon al op jonge leeftijd met pianospelen. Na een traject aan de academie startte ze op het Lemmensinstituut aan de opleiding muziekpedagogie, waar ze later piano aan toevoegde. Ze startte als docent aan de muziekacademie met een brede waaier aan vakken. Dat doet ze vandaag nog steeds. Met een grote glimlach brengt ze muziek tot bij een divers publiek: van jong tot oud, van beginner tot ervaren muzikant,… Daarnaast doceert Miet aan AP Hogeschool Antwerpen. Op haar 18 jaar ontdekte ze het plezier van samen zingen. Enkele jaren later vond ze de C-Koren, waar ze nu al meer dan 10 jaar met veel plezier de Lambertijnen begeleidt en zingt bij Caljenté.

Miet_Hegge.jpg

Ebert Rens

Ebert Rens is de pianobegeleider van Jeugdkoor Cantilene. Hij behaalde een master in viool aan het Lemmensinstituut onder begeleiding van Elisa Kawaguti en volgde een creditcontract piano bij Marijke Oers. Daarnaast heeft hij kort koordirectie gestudeerd bij Luc Anthonis, de dirigent van Cantilene. In 2023 maakte hij de overstap van zingen als bas naar de rol van begeleider. Naast zijn muzikale betrokkenheid bij het koor, werkt Ebert als programmeur en is hij actief als violist.

Ebert_Rens

Bernadette Simkens

Bernadette is sinds 2022 begeleider van Con Amore.
Na een hele loopbaan als pianolerares aan de muziekacademie te Ekeren, ging Bernadette enkele
jaren geleden met pensioen.
Bij Con Amore ziet ze vele bekenden terug, als gewezen leerlingen of familie ervan.
Zij kan nu tijd maken om mee te zingen als alt in het koor Aidomen te Kalmthout.
En ook piano spelen blijft een passie!

foto_Bernadette.png
bottom of page