top of page

Wat is Koorkamp?

Ieder jaar gaan De Lambertijntjes, De Lambertijnen en Carmina tijdens de zomervakantie op koorkamp. Een week lang wordt er samen gespeeld, gesport, geknutseld en gezongen. De kinderen leren elkaar op die manier echt goed kennen en dat schept een hechte vriendschapsband binnen de koorgroep. De toffe sfeer van het koorkamp blijf je het hele jaar door tijdens de repetities ervaren.

 

De kinderen gaan samen met een leidings- en keukenploeg op kamp in een kampheem in binnen- of buitenland. De leidingsploeg bestaat uit mensen die zelf bij de C-koren zingen of betrokken zijn bij het koorleven. De keukenploeg staat bekend om zijn overheerlijke maaltijden. Voor kleine ongelukjes staat de hele week een EHBO-verantwoordelijke klaar.

 

De kinderen worden verdeeld in groepjes per leeftijd. Bij elke groep zorgen twee of drie mensen voor begeleiding en aangepaste activiteiten. Naast allerlei activiteiten per groep (bosspel, knutselen, quiz, tocht, sporten,...) zijn er ook activiteiten met de ganse groep (samen zingen, uitstap, zwemmen, rodedraadspel, volksdansen, familiedag, afscheidsavond met bonte ring en kampvuur). 

Kortom, een week om niet te missen!

Wie gaat er allemaal mee?

Koorkamp.jpg

De Lambertijntjes, De Lambertijnen en Carmina

De 3 jongste C-Koren spelen, sporten, knutselen en zingen een hele week samen in groepjes per leeftijd.

leidingsploeg_edited.jpg

Leidingsploeg

Een ploeg enthousiaste zangers van Cantilene zorgt voor leuke activiteiten gedurende een hele week. Per 2 of 3 begeleiden ze een groepje kinderen.

keukenploeg_edited.jpg

Keukenploeg

Een groep zangers uit Caljenté zorgt er een hele week lang voor dat de kinderen met volle energie kunnen spelen door lekkere maaltijden te bereiden.

Sfeerbeelden

Je kan meer info en sfeerbeelden terugvinden op social media

  • Facebook

Volg ons op facebook en instagram voor leuke foto's, filmpjes en evenementen doorheen het jaar

leidingsploeg.jpg
bottom of page